söndag 22 januari 2012

Perfekt vinterdag

 Helgens sista dag var en perfekt dag för att vara ute och grilla och göra en massa ljuslyktor. Men först var vi på kalas hos två kockar. Behöver jag säga så mycket mer. Tårtor och kakor i massor. Det är kanske inte kockar som är specialister på bakverk men dessa två kockar kan allt som man kan äta.

Middagen blev hemma på altan. Har saknat denna lilla grill och stunderna vi satt på fårfällar runt den och grillade korv, spett och marschmallows. Nu var det två år sen vi använde den och en familjemedlem till så det blev lite extra stökit. Skruttan som inte är van med så här mycket snö och grillen ville gärna fram och titta, beundra snöbollarna när de landade på glöden och göra som mamma slänga i ved.

Korvar i olika former blev det och medan vi satt som indianer runt lägerelden lekt Skruttan själv inne i huset. Snön och Skruttan är inte den bästa kombinationen.


 När lägerelden slocknat gick vi in och gjorde äppel/morotsjuice och vips så kom snörädda Skruttan fram.  

När barnen skulle gå och lägga sig så gjorde vi det väldigt enkelt för oss. Eftersom jag hade glömt kameran hos våra vänner så packa vi in barnen i bilen med täcken, välling och kuddar och på 3 sek sov de. Och när vi kom dit var inte kameran där utan den låg ju i bilen, så klart!

Vi avslutar denna kväll med ett Hipp hipp hurra till världens bästa gudson som har namnsdag idag!

1 kommentar:

finastina sa...

Vad mysigt det ser ut ! :)